bTVснимка: БтвПожар на жп линия край Русе спря движението на влаковете.Пламнали са сухи треви

...
bTVснимка: БтвПожар на жп линия край Русе спря движението на влаковете.Пламнали са сухи треви
Коментари Харесай

Пожар на жп линията край Русе

bTV

фотография: Бтв

Пожар  на  жп линия  край Русе спря придвижването на  трен овете.



Пламнали са сухи треви около  релси те в региона между  Долапите  и  Иваново . Наложи се  пасажери те по направлението за Горна Оряховица да чакат над 3 часа, до момента в който продължат пътя си, информира bTV.

Пламен Костов пътува от Русе за Борово с вечерния  трен , когато ненадейно композицията стопира в региона на  Долапите . Близо час той и още 30-ина  пасажери  са затворени във вагоните, без да знаят какво става. След още час е проведен рейс, който ги извозва до гарата в  Иваново .

Хората не са удовлетворени.

" Eдин час чакахме на гара  Долапите , до момента в който се вземе някакво решение, докараха ни тук с рейс, като можеше да ни извозят до идната гара….при състояние, че не се знае по кое време ще се приберем и на следващия ден сутринта би трябвало да тръгваме назад за работа… ", споделя и различен пасажер – Донка Николова.

За да се овладее  пожар ът край  жп линия та, са изпратени пет противо пожар ни автомобила. Помощ са оказали и арендаторите на прилежащите ниви. Движението на  трен овете е възобновено все още, а на място остава да дежури екип на  пожар ната.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР