bTV През последните дни станахме свидетели на много клипчета в социалните

...
bTV
През последните дни станахме свидетели на много клипчета в социалните
Коментари Харесай

Млада изпълнителка изнася концерти под карантина

 bTV През последните дни станахме очевидци на доста клипчета в обществените мрежи за това по какъв начин хората живеят в изискванията на обществена изолираност. В групата " Забелязано в Пловдив " можем да забележим концерт навън по време на карантина.

Откритото е балконът на жилищен блок. Ако певицата в клипа Ви се е сторила позната, не бъркате. Тя е Венета Цонева, която завоюва журито на кастингите на мрачно в " Гласът на България "   по bTV. Младата изпълнителка взела решението за концерт на балкона си неподготвено. Взела образец от сътрудниците си в Испания и Италия. По този метод желала да повдигне настроението на пловдивчани, които са в обществена изолираност.

Реакциите на нейната самодейност са доста позитивни. Клипът с осъществяването ѝ е споделен над 30 000 пъти, споделя Венета Цонева пред " bTV ". Според нея българите са прочувствени като испанците и италианците, само че не са толкоз смели. Певицата е доста удовлетворена, че е минала кастингите на " Гласът на България " и е в тима на Графа. Споделя, че на сцената на шоуто е изпитвала единствено неспокойствие, само че не е имало никакъв боязън.

" Гледам цялото ми всекидневие е да е единствено музика ", споделя Венета, която в този момент следва магистратура по ударни принадлежности и пее в бенда на певицата Ивана.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР