bTV Повод за недоволството му е, че името на Деян липсва

...
bTV
Повод за недоволството му е, че името на Деян липсва
Коментари Харесай

И Икебаната скочи на министъра: Защо ме няма в списъка за парите?

 bTV Повод за недоволството му е, че името на Деян липсва от описите с артисти, на които страната ще отпусне специфичния награди от 500 и 350 лева.  " Написах допитване персонално до министъра на културата за какво ме няма в листата за пари, откакто имам пет награди от " Златният Орфей “. " Чакам отговор “, споделя Икебаната, чието най-голямо отличие от фестивала е през 1993 година, когато взима огромната премия с песента " Посвещение “ по музика на Хайгашод Агасян.

Паричните награди отпуснати за родните реализатори, се трансфораха в ябълката на раздора през последните дни. Редица са недоволните реализатори, които не видяха имената си в листата. Един от първите дръзнали да скочат против министър Банов бе Христо Кидиков.

Не всички от " Тоника “ получиха самопризнание - единствено Стефан Диомов, Ева Найденова и Ваня Костова. Същото се случи с група " Трик “ като стана ясно, че Етиен Леви ще взима по 350 лева, само че двете  певици ги няма. Не се вижда името на многоуважаваната певица Ивелина Балчева, която има няколко награди от " Орфея “.

На съвещание тази седмица в листата ще бъдат включени още имена на заслужили артисти  за приемане на парични награди, писа  " “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР