бТВ Полицията е открила колата, с която се предполага, че са

...
бТВ
Полицията е открила колата, с която се предполага, че са
Коментари Харесай

Открита е колата, с която са избягали нападателите на Слави Ангелов

 бТВ Полицията е разкрила колата, с която се допуска, че са избягали причинителите на побоя над журналиста Слави Ангелов. На стелката в нея имало следи от кръв, които са дадени за ДНК проучване.

Колата не е благосъстоятелност на арестуваните за зверския побой, само че съгласно криминалистите имало улики, че най-малко двама от тях са били в нея. Биологични следи са открити и по дръжката на вратата.

Апелативният профилиран съд реши в четвъртък по здрач да остави в ареста братята Георги и Никола Асенови и Бисер Митрев. Тримата са упрекнати за присъединяване в незаконен сговор, за зверския побой над Слави Ангелов и за държане на опиати.

Съдът е решил, че на този стадий може да се направи обосновано съмнение, че тримата арестувани са направили закононарушенията, за които са упрекнати. Решението се основавало на експертизи, показания на очевидци и други То е дефинитивно и не предстои на обжалване, осведоми " 24 часа ".

Асенови и Митрев бяха арестувани на 16 април. Те са упрекнати като директни причинители на побоя над Слави Ангелов. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата имат насоки и за поръчителите, само че още събират доказателства.

Главният редактор на в. " 168 часа " Слави Ангелов бе атакуван от трима маскирани мъже, въоръжени с железни пръти вечерта на 17 март т. година покрай дома си. При претършуване на домовете и колите на арестуваните полицията откри чукове, бухалки, палки, военни димки, знаме със свастика, “Моята битка " на Хитлер, кокаин и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР