bTV Още не е изяснено с каква кола са избягали двамата

...
bTV
Още не е изяснено с каква кола са избягали двамата
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Още не е изяснено с какво са избягали двамата рецидивисти от затвора

bTV Още не е изяснено с каква кола са избягали двамата рецидивисти – Владимир Пелов и Радослав Колев, от Софийския централен затвор. Това сподели в предаването " Тази заран " по bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

По думите му даже не е ясно дали са избягали с автомобил. " Проверката тече, има открити коли, които са предмет на търсене ", добави той.

Маринов беше безапелационен, че сигурно бегълците ще бъдат открити. Продължаваме издирването със съществени темпове, увери той.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи даде образец с бягството от пандиза на Хосе и Шатката през 2014 година " В момента Хосе е арестуван в Португалия, следва процедура по връщането му тук ", означи Маринов.

По отношение на Владимир Пелов той предизвести, че жителите би трябвало да са внимателни, тъй като става въпрос за " човек, който няма да се церемони ".

На въпрос дали е допустимо пандизчиите да са напуснали рамките на България, Маринов отговори: " Всичко е допустимо, по тази причина е потърсена и интернационална помощ ".

Във връзка с ареста на кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева, Младен Маринов посочи, че всеки случай е характерен.

" Задържаният остава толкоз, колкото е належащо, в това число и наличие при осъществяване на претършуване, огледи, изземване, което цели да подсигурява бистрота и праволинейност при осъществяване на процесуално-следствените дейности ", посочи той.

" Нашето присъединяване е с оглед използване на полицейски пълномощия до избран стадий. Разследването се води от Специализираната прокуратура и от Комисията за противопоставяне на корупцията ", сподели Маринов.

По случая със залятата с киселина жена в София главно се работи по версия за персонален претекст. " Той ни се удостоверява и предвид на това, че потърпевшата не е безапелационна в информацията, която дава, и не сме уверени, че 100% ни спомага. Има неща, които тя не споделя и съзнателно прикрива. Работи се и по претекстове, свързани бизнеса, който тя развива дружно със брачна половинка си, и във връзките в персонален аспект ", уточни Маринов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР