бТВ Нов етап от моя живот, който ме накара да се

...
бТВ
Нов етап от моя живот, който ме накара да се
Коментари Харесай

Легендата на българското кино и театър с първи думи след операцията: Болката е страшна

 бТВ Нов стадий от моя живот, който ме накара да се замисля какъв брой значимо е придвижването. Така дефинира случаят в дома си обичаният от цяла България Стефан Данаилов.

БЛИЦ напомня, че огромният артист падна преди седмица в Поморие. Той бе откаран по неотложност в болница " Бургасмед " на 20 август със счупена тазобедрена става и опериран незабавно от топ ортопеда проф. Андрей Йотов и екипа му от болница " Софиямед ". 

" Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болежка не съм изживявал. Толкова жалко всичко се случи... ", описа Ламбо пред bTV.

Спънал се в маса, откакто опитал да я заобиколи. " Туп и полетях. Такава болежка... Много ненадейно. Тръгнах да си лягам. Беше доста прекрасен, прелестен ден ", показа още той от болничната стая.

Операцията му се сторила като шоу, на което участвал от първия ред.

" И в един миг се чува " Начало! ", но като " Старт! " и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум – това е някаква нова система на опериране. Днес бях поканен от доктора да видя къде в действителност е осъществено действието, аз си го представях като Магурата, като пещера ", показа артистът.

А случаят го предиздвикал да се замисли, че би трябвало повече да се движи. Сега стартира специфична стратегия за оживление. И е безапелационен, че няма да пропусне нито едно планувано зрелище.

Въпреки болката, не стопира да се майтапи. Данаилов е признателен за лекарските грижи и за безкрайната обич, която получава както на сцената, по този начин и зад нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР