btv Крисия, която преди няколко години накара цяла България да настръхне

...
btv
Крисия, която преди няколко години накара цяла България да настръхне
Коментари Харесай

Вижте порасналата и коренно променена Крисия

 btv Крисия, която преди няколко години накара цяла България да настръхне от гения й, към този момент е радикално друг човек. Пораснала е и евентуално освен поради възрастта, само че и поради бързата популярност в живота, се е трансформирала осезаемо. Доскоро брюнетката попадаше в общественото пространство не поради безспорния си гений и сладко лъчение, а с информации за уголемени устни и всевъзможен сходен жанр корекции. В скорошно тв изявление обаче, Крисия напряко смая почитателите си с метода, по който наподобява към този момент.

Пред Деси и Сашо в " Преди обед " гласовитата тийнейджърка се яви съвсем без грим, с изправена коса и много изменен метод на мислене. В момента Крисия учи в музикалното учебно заведение във Варна и приготвя нова ария. Но не обясни за какво е зарязала музикалното учебно заведение в София, където бе същинска звезда и където движеше в компанията на богати и известни съученици.

Вече 16-годишната Крисия към момента има оферти за участия, само че отхвърля множеството от тях. " Бях различен човек преди ", съобщи младата изпълнителка, която преди години направи възторг на детската " Евровизия ", където бе в компанията на Хасан и Ибрахим. 

" 2020-а, с изключение на, че ми даде неприятни неща, ми оказа помощ по всевъзможен метод ", добави още тя, признавайки, че е преминала през сложен интервал в живота си, само че без да излиза наяве какъв тъкмо е бил той.

" Работя върху нови планове, ново парче пиша. Даже сега се намирам в студиото, където работя с моя екип от Хриси и Вихрен. Чувствам се доста добре, изолацията доста ми оказа помощ да отделя време за себе си и да се концентрирам креативен върху себе си ", сподели Крисия.

И загатна, че " песента е много прочувствена и цялостна с натурализъм, с това, което се случва към нас, с това, което хората задържат в себе си и нямат силата да опишат и да изкажат... Всеки ден си слагам цели да усъвършенствам себе си, да съм упорита, нещата, които се случват към мен, да не стопират да върша това, което обичам ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР