bTVКобрата даде и интервю за bTV, след като боксовият му

...
bTVКобрата даде и интервю за bTV, след като боксовият му
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Това беше победа с технически нокаут! Искам мач за световната титла в България

bTV

Кобрата даде и изявление за bTV, откакто боксовият му лиценз бе върнат

" Победихме, тъй като това сме ние. Защото сме мощни и тъй като със сърце и с душа вършим нещата. И с доста обич ", това бяха първите думи на Кубрат Пулев пред bTV, откакто боксовият му лиценз бе върнат от спортната комисия на щата Калифорния.

В Сан Диего заседателите взеха единомислещо решение - 6:0 гласа, а щабът на Кобрата дефинира триумфа като " победа с механически нокаут за по-малко от 20 минути ". 20 минути, защото съвсем толкоз продължи съвещанието на комисията.



" Похвалиха ме и за добър британски, което не ме възгордява, тъй като не считам, че ми е чак толкоз добър. Въпреки всичко - за всички злобари в България, щом в Kалифорния ми утвърждават британския, считам, че всичко е супер ", сподели Кубрат.

" Колкото повече стартира да се дъвче сходно нещо и те се пробват да създадат, тъй като нападнаха и Боб Аръм, който няма толкоз огромно отношение със случая, към този момент става смешно. Човек би трябвало да загуби с достолепие "

" Очакваме IBF да се засилват и да създадем към този момент мач за международната купа, тъй като аз съм формален кандидат към този момент една година. Има си правила, които би трябвало да изпълним по техен метод. Когато се приготвя устойчиво и качествено, мисля, че октомври или ноември, считам, че можем да създадем един мач. Искрено се надявам този мач да бъде в България и ще се опитам да бъде. Това ще е нещо, което българите заслужават. Нещо, което не е правено досега и ще ме извърши с горделивост "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР