bTVКапитанът на националния отбор бе откровен след тежката загуба от

...
bTVКапитанът на националния отбор бе откровен след тежката загуба от
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Няма какво да се лъжем, ще се надяваме на баражите

bTV

Капитанът на националния тим бе прям след тежката загуба от Англия

Капитанът на българския народен тим Ивелин Попов бе прям след тежката загуба с 0:4 от Англия и съобщи, че възможностите за класиране на Евро 2020 през групата към този момент са изгубени.

Той застана зад селекционера Красимир Балъков и прикани наставникът да бъде оставен да работи, без значение от неприятния старт в квалификациите.

" Изтървахме четири голови положения. Получи се, само че с цел да наложим този жанр се изисква самообладание. Срещу такива тимове допускаш една неточност и те санкционират. Те играят в топ тимове в огромни шампионати. Тренират на високо равнище и по тази причина са такива. ", стартира Попето.



" Можехме да вземем нещо по-достойно, само че не се получи. Рецепта няма, случва се, сбъркахме. Сбъркаха и те, само че не можахме да се възползваме. Имаше 3-4 положения, от които не се възползвахме, просто не можахме да заздравим отбраната. Основата на един тим е хубавичко отбрана ", съобщи капитанът и разгласи, че съгласно него Балъков би трябвало да бъде оставен да развие концепцията си.

" Аз съм на мнението, че клубните тимове би трябвало да построяват по 2-3 години треньорите, не би трябвало да се сменя стилът, като се обърне каруцата. Оставете индивида да работи на мира. Оставете го и медиите, и БФС, пробва се да работи свястно, дано си прави работата. Адмирирам да се даде време на треньора да си работи умерено ", добави Попов.



" До 20-та минута имахме две положения, след почивката имаше късмет за Вандерсон. Щяхме да се радваме да вкараме 1-2 гола на " Уембли " за самочувствие, само че за жалост не успяхме ", показа още той.

" Дай Боже след 9 години да сме на по-високо равнище, в сравнение с в този момент. Няма какво да се лъжем, нямаме шансове да се класираме от групата. Ще чакаме шанса през март и нека да успеем да го сторим посредством баражите. Ще се насочим към тях ", показа още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР