БтвГЕРБ излезе с декларация срещу БСП. Управляващата партия обяви, че

...
БтвГЕРБ излезе с декларация срещу БСП. Управляващата партия обяви, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов е преизбран за председател на ГЕРБ


Бтв

ГЕРБ излезе с декларация против Българска социалистическа партия. Управляващата партия разгласи, че в никакъв случай няма да се коалира със социалистите.

С цялостно единогласие делегатите преизбраха за собствен водач актуалният министър-председател Бойко Борисов.

В Изпълнителната комисия на партията на мястото на Цецка Цачева влезе доктор Даниела Дариткова.

Бившият ръководител на Народното събрание Димитър Главчев, който подаде оставка, тъй като изгони Корнелия Нинова от пленарната зала, не беше номиниран за член на висшето партийно управление.Той застана отпред на Контролната комисия на ГЕРБ.

Националното заседание одобри и доклада за работа на Изпълнителната комисия на ГЕРБ със 1080 гласа " за ", без въздържали се и срещу.

 

 

В своето  изявление пред делегатите  Бойко Борисов акцентира какъв брой неща са направени единствено за 6-7 години – " музеи, просвета, няма учебно заведение несанирано или детска градина на фона на синьо-червената мъгла преди този момент ”.

 

Сутринта слушах господин Иван Костов, който аз надълбоко почитам, и той споделя – да, ние тогава заварихме банкрутирали предприятия и в този момент това не трябва да се прави, сподели министър председателят.

„ Ние желаеме да забележим коя партия на кой конгрес банкрутира предприятията, по кое време на входа и на изхода се слагаха едни и същи компании да ги източват и да ги доведат до банкрут, с цел да могат да ги продадат на безценица. Защо не се почисти този преход, за какво не се изкоментира. Когато едно дружество се постави до стената в ъгъла, банкрутирало, и за 1 лева можеш да го продадеш ”, съобщи още Борисов

Чухте, 26 банки са банкрутирали – при кой конгрес, на коя партия, запита Борисов.

" Ние Четвърти конгрес вършим, те вършат 49-ти и за това, че сме санирали на хората без пари блоковете, би трябвало да ни тричат от заран до вечер. Нашето се вижда, за хората, хиляди блокове направени, а тяхното е хиляди предприятия откраднати, разяснява Борисов.

И в този момент отново какво споделят – ръководителят щял да гласоподава " за ", а партията щяла да гласоподава " срещу ". Защо? Ето това е популизъм, това е да хвърляш прахуляк в очите на хората, съобщи министър-председателят.

По думите му те въобще не са против приватизацията и в този миг това е било вярно.

Въобще да не им се притесняваш за София , обърна се Борисов към кмета Йорданка Фандъкова.

„ Тази съсипия, която заварих аз, когато станах кмет на София – един фонтан, един шадраван нямаше.

Да спасим София от спасителите  – това би трябвало да е нашият лозунг, съобщи Борисов.

Защото тези, които щели да спасят София и търсят дали има накриво колче, тогава нямаше нито едно колче, 500 000 души се водят на метро и това сме го построили ние, по какъв начин по този начин ще ни бутат труда с лека ръка, разяснява Борисов.

Според Бойко Борисов социалистите завиждат на триумфите на ГЕРБ.

Те не желаят да има сполучливо председателство . Те, в случай че могат да го провалят, ще го провалят. Най-гадната дума, която знам, е злоба и на тях им е неприятно, когато някой съумява в България, партия или хора (...) Не можем да се зарадваме ", сподели още министър председателят.

„ Ние  сме работили всички за контракта с Македония  – всички сте работили, но ние го направихме. Ако е било елементарно, щели са да го създадат.

Борисов  разяснява иронично кино лентата на Елена Йончева  за пробивите в оградата по границата.

„ Някой си съумял да прескочи през оградата, той и Левски може да скочи, в случай че е жив, всеки може да се изкатери на една ограда ”, сподели той.

Всички чужденци, които дойдат, споделят, че България най-добре се оправя с  мигрантската рецесия , само че не им харесва това. (…)

И в този момент като минат последните състезания, като се сложат термокамерите и се вкарат новите коли, ще се завърши процеса. Филми, чудо… само че като отиде Цветанов там и настана блъсканица. Така че мобилизирайте се, няма да спрат, на никое място не им харесва това, прав е Гърневски, прав е и Волен, че единствено ние можем да се свалим ", добави Бойко Борисов.

И даже социологическите организации демонстрират, че,  в случай че има вид – то е Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи , и те прелестно осъзнават в какво ръководство ще се натикат.

дин път бях демократ, заповядайте властта – не могат, повторно – отново заповядайте, отново не могат. И в този момент тъкмо са се сетили за председателството да желаят, и по какъв начин си го показват физически – предварителни избори със служебно държавно управление и без парламент, сподели още Борисов.

" Това е малко като ние с Валери –  стартираме ли да спорим кой е по-велик, постоянно ще се скараме , по-добре да сме дружно.

Сега е моментът с общи старания да придвижим напред тематиката по Западните Балкани – това устройва всички. Сутринта разговаряхме с сътрудниците от ЕНП, тъй като ние действаме дипломатично. (…) На фона на всичко останало Източното партньорство е много придвижено напред.

Като цяло се възприема политиката, че е  по-добре със съседите да сме дружно на една маса , да работим взаимно и да оставим противоречивите тематики по-назад, с цел да можем да придвижим… тъй като това са милиони хора, които желаят да имат бъдеще, европейски или естествен път за живот.

Виждате какъв брой сме мирни, какъв брой деликатно си сортираме думите, уповавам се поради България в идващите 6 месеца да сме по-спокойни като страна ", съобщи министър председателят.

Той  благодари на Патриотичния фронт , по тази причина, " че са с нас, тъй като работихме и в друго държавно управление и беше доста тежко – едните да са върла съпротива, другите да са министри и краят не беше добър ".

Финансовият министър  Владислав Горанов  отправи нападки към критиците популисти на ръководството.

„ Популизмът е по-вреден и от алкохолизма, тъй като от алкохол може да се излекуваш, а популизмът нанася трайни отрицателни последствия ”.

От името на съдружния партньор  Волен Сидеров призна някои неточности  и даде обещание поддръжка до края на 4-годишния мандат на кабинета „ Борисов 3 ”.

„ Успехът зависи от нас, нито външни нападки или опозицията може да ни събори, в случай че ние сами не се съборим ”, съобщи Волен Сидеров.

Като ръководител на парламентарната група на  ГЕРБ Цветан Цветанов  благодари на Бойко Борисов, че в качеството си на министър председател дава независимост на депутатите да вземат решения.

В края на форума Борисов благодари за преизбирането си отпред на ГЕРБ и даде обещание, че ще в профил от партията всеки, който би й навредил.

Той напомни за  изключителното значение на етническата приемливост  и забрани на своите хора да употребяват езика на омразата. Нито един път той не загатна името на 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР