btv Чичо Митко напусна Фермата след дуел със Стоян, но се

...
btv
Чичо Митко напусна Фермата след дуел със Стоян, но се
Коментари Харесай

Чичо Митко каза кой му е фаворитът за спечелване на Фермата

 btv Чичо Митко напусна " Фермата " след двубой със Стоян, само че се връща на друго място, което обича - неговата маза. Тя се намира в Мелник, помещение подземен, цялостно с бъчви и комфортни маси за дегустиране.

" Очаквах, че мога да изгубя от всеки, защото бях най-възрастният.Някои болежки си оказват въздействие - колене, стави... ", споделя чичо Митко. Наречен по този начин във " Фермата ", той в действителност избира да му споделят Шестаче или единствено Митко:  " Митаче Шестаче също ми казватзаради шестия ми пръст ".   

В избата си приготвя най-много вино от типичната за района Широка Мелнишка лоза, която е късно зреещ вид грозде. 

" Готовото вино се поддържа на температура от 5 до 15 градуса ", споделя с професионализъм той.

Виното е и тематика, на която постоянно може да приказва и по този начин да си откри нови другари.

" Винаги на всички места намирам другари, тъй като обичам да говоря.Виното е една от тематиките. Историята също. На тези тематики съм доста добър. Дано са разбрали младите, че историята е доста значима. Човек без история няма бъдеще. "

На всички надпревари, свързани с Алманаха във " Фермата ", чичо Митко показваше доста положителни познания на тематика история. За него това е доста значимо, тъй като " можем да извлечем поучения от нея ".  

Като производител на вино, чичо Митко предлага от него да се пие една чашка на ястие.  " Половинка (половин литър) е обикновено за здрав, прав човек. Да може да се усеща прятно постоянно и на всички места. "

Признава, че с Кустев са си паснали най-добре поради възприятието за комизъм. Но любимец за спечелане на " Фермата " му е Надя.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР