бТВ Арестуваната бивша шефка на Алианц в Нова Загора се е

...
бТВ
Арестуваната бивша шефка на Алианц в Нова Загора се е
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за крадливата банкерка! Рекламирала се в интернет с множество профили

бТВ Арестуваната някогашна шефка на " Алианц " в Нова Загора се е рекламирала като частен банкер в интернет. 29-годишната Биляна Манчева е арестувана и упрекната за това, че е съумяла да източи 425 000 лв. от сметките на клиенти. Десетки поданици на Нова Загора заедно с кмета Николай Грозев са в потрес и са поискали незабавна инспекция на активите си, с цел да видят дали не са измежду обраните от банкерката, написа " Телеграф ".

Грозев призна, че изискал незабавно разпечатка за придвижването на средствата, защото администрацията му оперирала тъкмо с тази кредитна институция. Междувременно консуматори на мрежата Инстаграм, където Манчева има няколко профила, сигнализираха, че посредством единия от тях /biljanamancheva/ е предложила частни банкерски услуги на и бързи заеми при извънредно преференциални условия. Публикациите там са от първите дни на февруари. Никой от досегашните подчинени, сътрудници и директни началници на Манчева не желае да разяснява случилото се.

Всички препращат опитите за диалог към централата на банката в София, откъдето след първото изсъхнало изказване, че са стартирали своя вътрешна инспекция за изясняване на детайлите, също избраха да мълчат.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР