bTV За добро или за лошо, това е законът. Сила да

...
bTV
За добро или за лошо, това е законът. Сила да
Коментари Харесай

Бившият мъж на убитата Вики за Северин: И 200 години да му дадат, какво от това?

bTV " За положително или за неприятно, това е законът. Сила да погледна Северин имам. За страдание, това няма да промени нищо. Единственото, което ще стане, е, че ще преживея отначало целия този смут отначало. Не мисля, че щях да реализира нещо. " Това сподели някогашният брачен партньор на убитата журналистка Виктория Маринова Свилен Максимов по Би Ти Ви след 30-годишната присъда за Северин Красимиров, която той получи през вчерашния ден в Русе.

Нито един човешки живот не коства 30 години. Присъдите по трите обвинявания можеха и би трябвало да бъдат повече. Но би трябвало да се замислим и ние като общество какво ще реализираме. Ще му дадат 100-200 години, само че въпросът, който задавам, е какво ще се промени.

Дали единствено годините са отмъщение, този човек би трябвало да бъде превъзпитан по някакъв метод ", съобщи Максимов. Свекърът на Виктория Румен Максимов бе в правосъдната зала и чу извинението на Северин. " Аз бях на метър и половина-два от него, следих погледа му, реакцията му. За мен това беше репетирана сценка, нямаше откровеност ", сподели Максимов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР