btv виж галерията "Сърдечно им благодаря, че ме пуснаха, за мен

...
btv виж галерията
"Сърдечно им благодаря, че ме пуснаха, за мен
Коментари Харесай

Пуснаха доктора! Той се разплака и отсече: Не съм убиец, нямах избор!

btv виж галерията "Сърдечно им благодаря, че ме пуснаха, за мен и моето семейство това е доста тежко! Не ви поисквам тези изроди, които непрекъснато се подиграват с нас, да влязат във вашия дом. Не се усещам нарушител. Съжалявам за това, което се случи, не съм палач! ". Това съобщи доктор Димитров, минути откакто напусна ареста и се разплака. 
Той сподели раните си от нож, които е получил в нощта на убийството. "Слязох да видя какво е откраднато, видях че е разрушен гаражът. Той хвърли нож по мен и аз се опазих ", разкри Димитров през сълзи и няколко пъти повтори, че не е палач и истината ще излезе нескрито.

"Не желая да упреквам никого, даже скърбя за убития Джевизов. Аз просто нямах избор, в случай че не беше той, щях да съм аз. Той хвърли по мен ножа. Много пъти са ме крали ", съобщи лекарят, представен от "Пик ".

"Не мога да дам на моите деца подобен образец. Не съм палач, нямаше да ме има мен. Втрещен съм от това, което споделя прокуратурата. Не ми е добре ", няколко пъти повтори медикът през сълзи. После се прегърна със брачната половинка си, която пристигна да го прибере от ареста.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР