БТВ , Търси сеНикой не може да изпита това, което

...
БТВ , Търси сеНикой не може да изпита това, което
Коментари Харесай

Футболистът Владо Манчев: След развода останахме приятели с бившата ми жена

БТВ, Търси се

" Никой не може да изпита това, което изпитва самият болен човек. Каквото и да вършим, то в никакъв случай не е задоволително. "

Това описа за заболяването на татко си в студиото на " Търси се " по БТВ някогашният футболист на ЦСКА. Той приказва още за търсенето на любовта, разделите и фантазиите.

В първото за новия сезон издание на „ Търси се “ футболистът описа за борбите, които води, за уроците, които си е взел, за разделите и умеенето да съхраниш другарството след любовта.

Грижата към родителите, които имат потребност от него в този момент, умеенето да чакаш по-добрия професионален миг и копнежа за семейство и дете са друга част от тематиките на диалога с Меги и Нели.

Един от най-близките му другари – Христо Янев, споделя, че Владо е необикновен тип човек, тъй като наподобява необикновен и саможивец, само че в действителност има ужасно възприятие за комизъм, постоянно е пряк в това, което желае  да каже. Има необикновен метод в това да стимулира футболистите в играта, а най-голямата му болежка е, че е отвън терена, добавя Янев. Владо Манчев има вяра, че някой ден ще откри своето място като треньор.

Янев, който има два деца, твърди, че Владо доста добре се схваща с тях, по тази причина счита, че е подготвен да стане татко. Приятелят му признава, че чака момента, в който ще стане татко, само че сега няма жена до себе си. Вярва обаче, че когато я срещне, ще усети, че това е индивидът, който би трябвало да бъде до него.

Сестра му Катерина споделя,  че в този момент, когато е отвън терена, отделя доста повече време за фамилията си. Племенниците му, за които той се е грижил преди време, не крият възхищението си от него и настояват, че се учат на доста неща от вуйчо си.  

Приятелите на Владо Манчев от родния Пазарджик - Йордан Минков, Владислав Данов и Кирил Божков, споделят, че той в никакъв случай не споделя и е извънредно затворен. Такъв човек съм и знам, че мога самичък да си оказа помощ в сложни моменти, изяснява Манчев.  Допълва, че по този начин е било и при раздялата му с Елеонора.  Въпреки развода, двамата са в извънредно положителни връзки. Решили са, че раздялата е единственото решение, в случай че не са щастливи дружно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР