bTV Спрях веднага, жена ми се обади на 112. Слязох

...
bTV Спрях веднага, жена ми се обади на 112. Слязох
Коментари Харесай

Шофьорката, предизвикала мелето с автобуса-ковчег, била в шок

bTV " Спрях незабавно, жена ми се обади на 112. Слязох от колата, видях, че под рейса има друга кола – тази, която го е блъснала ". Това сподели в предаването " Тази събота " по bTV  Николай Либезийски. Той бил един от първите, втурнали се да избавят ранени при злополуката на автомагистрала " Тракия ", която взе шест жертви, а 23 бяха ранени. Пътувал в кола директно след рейса.

  " Имаше хора, умряли на място, бяха изпаднали от рейса вдясно. Двигателите работеха, имаше теч на гориво. Счупихме предния прозорец, с цел да излизат хората. Намерихме водача, който също беше излязъл на открито. Върна се да загаси моторите, с цел да не стане пожар ", описа той.

По думите му е имало суматоха измежду пасажерите. " Лошото е, че малко коли стопират, доста хора подминаха обстановката. Малко се отзоваха, с цел да дадат първа помощ. Подмина ни даже кран, който искахме да спрем и викахме, а той можеше да повдигне рейса, изпод имаше заклещени хора. Наложи се да излезем на автомагистралата и принудително да спрем товарна кола, с цел да издърпаме колата под рейса ", разясни Либезчийски.

Журналистът Димитър Шумналиев, който също е станал очевидец на първите минути след злополуката, изясни, че шофьорката на леката кола, която е блъснала рейса, е била потресена и изпаднала в потрес.

Пострадалите от злополуката, настанени в реанимацията на столичната болница " Св. Анна ", са нормализирани и контактни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР