bTV спази традицията да се връща в домовете на хората,

...
bTV спази традицията да се връща в домовете на хората,
Коментари Харесай

Пълен обрат в живота на самотната майка Роси след „Бригада Нов дом”

bTV съблюдава традицията да се връща в домовете на хората, които са били напълно преобразени от „ Бригада Нов дом ”. След като от предаването оправиха освен къщата, а и колата на Роси, която сама отглежда трите си деца, от утринния блок на малкия екран демонстрираха развиването на обстановката.



То не е положително, а напряко вдъхновяващо. След всички усъвършенствания в къщата, които накараха децата да подскачат от наслада, Росица си е стъпила на краката. Тя си е намерила работа, което преди беше доста мъчно за нея, точно тъй като е многодетна майка. Това обаче не е края на позитивните промени в живота ѝ.

Роси изясни, че откакто предходната година е изкарала брошура и към този момент има ремонтирана кола, тя е с друго самочувствие. Амбициите ѝ са пораснали и тя в този момент желае да има висше обучение.



Майката на три деца счита да учи право, а изборът на компетентност е логически. Пред кореспондент на bTV тя изясни, че изборът ѝ да стане правист е логически, като се има поради предишното ѝ, което и изпълнено с тормоз и домашно принуждение.

„ Да стана правист е най-хубавият метод да защитя децата си ”, съобщи Роси.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР