bTV сложи официално край на ограниченията, които бяха въведени след

...
bTV сложи официално край на ограниченията, които бяха въведени след
Коментари Харесай

bTV събра всичките си звезди на голямо парти по повод…

bTV постави публично завършек на рестриктивните мерки, които бяха въведени след първите случаи на COVID-19 у нас.

След 3-годишна пауза медията се върна към традицията да открива всеки нов тв сезон с огромно празненство. Във вторник вечер редови чиновници и някои от родните звезди се събраха на празненството, с цел да полеят плановете си. гвоздеят в програмата бяха Дара и Стефан Вълдобрев.

Сред присъстващите звезди на медията бяха Антон Хекимян, Светослав Иванов, Мария Цънцарова, Златимир Йочев, Цветанка Ризова и др. 
Продуцентът Иван Христов пък дойде на празненството с огромната си фамилия. С тях не бе само огромната му щерка Ава, която е от първия му брак – с Вихра Петрова. 

Децата от сериала „ Татковци “ също участваха на купона. Те бързо наобиколиха синоптичката Натали Трифонова, откъдето пък стана ясно, че напълно умерено може да влезе в ролята на учителка в забавачка, поради обстоятелството, че не стопираха да се забавляват с малчуганите. Тя бе заложила на впита рокля, описваща идеално формите й. 

Деси Стоянова пък бе на празненството без екранния си сътрудник Сашо Кадиев, който поздрави сътрудниците си посредством видеозапис. 
Михаил Билалов пък дойде в компанията на половинката си – сценаристката Ваня Николова и останаха неразделни през цялата вечер. Към тях за известно време се причисли и Кирил Ефремов. 

На купона участваха още Гергана Гунчева, Силвия Драгиева и Жаклин Георгиева. Мъжете от сериала „ Татковци “ обаче липсваха. На празненството не участваха и огромните звезди от сериала „ Мен не ме мислете “. 

Освен Иво Аръков и Николаос Цитиридис, в компанията на Натали Трифонова, имаше и друга двойка водещи – Виктория Готева и Ивайло Везенков. През цялото време Хекимян окуражаваше Виктория, че ще се оправи с поверената й задача. 

Новинарите в медията пък се събраха към Хекимян. Звездите на bTV забавлява от сцената и Стефан Вълдобрев, който им благодари за медийната поддръжка. 
Направи усещане, че Дара, която бе пременена в къса зелено-черна рокля от самото начало не забравяше да се усмихва, щом се обърнеше към продуцентката си Саня Армутлиева. Тя дойде с наследника си като началник на сдружението за отбрана на авторски права – ПРОФОН – Владимир Владимиров.

На празненството бе и Дара Екимова, която дойде дружно с майка си Ива Екимова. 
Меги Димчева и Нели Хаджийска от „ Търси се “, бяха неразделни както нормално. Поли Генова бе в компанията на музиканти, а Неделя Щонова – с редакторката на „ Преди обед “ Ралица Стефанова.

Поли Гергушева бе с мъжа си и дребния си правоприемник. На празненството участва и водещата на новото кулинарно предаване – Мария Жекова. Липсваше обаче менторката й от Мастършеф – Силвена Роу, която два дни по-рано се появи на премиерата на новия сериал на конкурентната Нова тв – „ С река на сърцето “.
Източник: Уикенд 

 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР