bTV ще разполага утре със специално студио в Триъгълника на

...
bTV ще разполага утре със специално студио в Триъгълника на
Коментари Харесай

Трета поредна година в избори: bTV със специално студио в Триъгълника на властта

bTV ще разполага на следващия ден със особено студио в Триъгълника на властта. Именно там ще бъдат показани първите реакции след оповестяването на резултатите в неделя вечер.

Най-новата локация, на която bTV ще посрещне най-напрегнатите минути от изборната нощ е пространството сред Президентството, Министерския съвет и остарялата постройка на Парламента – мястото е известно като Триъгълника на властта.

bTV отразява изборния ден със 17-часов маратон

Десетки метри в центъра на София и близо 50 души са ангажирани в студиото навън. Екипът „ Продукции “ на малкия екран към този момент не може да бъде сюрпризиран от нищо – нито от местоположението, нито от изискванията за изборите.

„ Много са незнайните в студио навън. Най-голямото предизвикателство е може би връзката сред всички тези екипи, които са на терен “, сподели Любослав Атанасов, старши режисьор. 

Снимка: bTV

„ Това е нашата роля - да създадем всички тези устройства , с които работят останалите сътрудници, да действат, да се случи това студио, което вършим “, сподели и ефирният оператор Иво Атанасов.

На чело на изнесеното ни студио застава водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев, а дружно с него на Ларгото ще бъде и политическият кореспондент от bTV Новините - Ванина Недкова.

„ Парламент 49. Време за избор “ онлайн от 7 сутринта

„ Тук е мястото, където би трябвало да бъдем, към нас ще минават хора , ще усещаме пулса на столицата в самото ѝ сърце - там, където са институциите, с вярата, че ще работят дружно “, сподели Златимир Йочев.

„ Не на последно място чакаме и първите мнения на политиците, тъй като те са най-истински в тези първи моменти “, означи и Ванина Недкова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР