bTV ще проследи утре на живо едно от най-важните събития

...
bTV ще проследи утре на живо едно от най-важните събития
Коментари Харесай

"Пътят на Европа" със Светослав Иванов: Последната реч на Урсула фон дер Лайен в ефира на bTV

bTV ще наблюдава на следващия ден онлайн едно от най-важните събития за европейската общественост - годишната тирада на председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Включвания от Европарламента в Страсбург, авторитетни посетители и ето какво още ще включва специфичното студио " Пътят на Европа ":

Това е последният адрес на ръководителя на Европейска комисия преди изборите за нов европейски парламент

Как се справихме с войната, общественото неравноправие, налагането на зелена и цифрова стопанска система? Как България реализира задачите, значими за европейското семейство? Отговор на тези и още значими въпроси ще търсим в специфичното студио " Пътят на Европа " с водещ Светослав Иванов.

„ Ние ще можем да сверим часовниците си по тази причина с какво движение вървим по този път. В крачка с Европа или сме някъде там, малко по-назад “, разяснява той.

Медията ще наблюдава за втора поредна година онлайн дебата за положението на Европейски Съюз с водещ Светослав Иванов и с директни включвания от Европарламента в Страсбург

В специфичното студио ще отразим последната годишна тирада на Урсула фон дер Лайен като ръководител на Евопейската комисия преди изборите през 2024-та година. Тези значими думи за обединена Европа ще проследим с екипите ни с извънредни мнения и събеседници.

В Страсбург ще е Десислава Минчева - сътрудник за европейските институции, и ще пием вода от извора. С изявленията, директни включвания с хората, които взимат огромните решения на европейско ниво сега.

Всичко най-важно за нас и континента гледайте в " Пътят на Европа ", на следващия ден от 9:30 до 12:00. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР