BTV работи над грандиозен таен проект за риалити шоу, с

...
BTV работи над грандиозен таен проект за риалити шоу, с
Коментари Харесай

Иван и Андрей – аут от bTV? Заменят „Фермата“ с грандиозно и мащабно шоу

BTV работи над величествен скришен план за риалити шоу, с което да нанесе разрушителен удар върху конкуренцията си. В него е зает дясната ръка на Иван и Андрей във „ Фермата “ – Ники Николов, и някогашният шеф „ Съдържание и продукция “ на Nova Ивайло Вандов, който напусна медиата предходната година. Очаква се новото шоу да смени „ Фермата “ в програмата на малкия екран.

Ники Николов се е разделил с досегашните си шефове Андрей Арнаудов и Иван Христов след нечовечен скандал в последния излъчен досега сезон на „ Фермата “. Най-вероятната причина за разпрата е ниският рейтинг на селското риалити, което издъхва пред конкуренцията на „ Игри на волята “ по Nova.

Николов е напуснал компанията на Иван и Андрей и сега бил зает с новия план на bTV, настояват източници. Човекът, с който работи, е Ивайло Вандов. В продължение на години той беше шеф „ Съдържание и продукция “ в Nova, където го назоваха Човекът-телевизия. Вандов безусловно е спял на работното си място, само че това лято му демонстрираха вратата и го замениха с към този момент някогашната режисьорка на Гала – Тара Нури. Затова пък в bTV са били подготвени да го одобряват, изключително откакто програмен шеф там стана Апостол Пенчев, който с години работеше с Вандов в Nova.

Какво ще бъде новото риалити? Това към този момент се пази в доста дълбока загадка, като единственото, което се знае сигурно, е, че ще бъде грандиозно шоу – доста огромно, зрелищно и скъпо. Шушука се, че май става въпрос за формата „ Аз съм прочут, измъкни ме от тук “. Това е рисковото риалити, което преди няколко седмици българката Люси Дяковска завоюва в Германия.

По своята същина то е вид на „ Сървайвър “ с известни за необятната общност участници. Риалитито е шлагер в цяла Европа, само че у нас не е правено до момента. Ако пуснат български вид със звезди, от bTV ще имат по-добри гаранции за триумф против упования нов сезон на Big Brither по Nova, в сравнение с в случай че не престават да залагат на „ Фермата “. Най-вероятно ще се търси метод да включат в плана и самата Люси Дяковска като водеща или специфичен участник.

По информация на „ Уикенд “ аграрното риалити на Иван и Андрей дефинитивно стопира. Основните аргументи за това с две, настояват източниците на вестника ни. Едната е, че продуцентите, които са и водещи, са лица на компания, която са занимава с хазарт. Това основава неприятен имидж на малкия екран. Другата причина е в трайно незадоволителния рейтинг на шоуто. bTV е оповестила кастинг за иден нов сезон, което обаче не значи, че ще има подобен сезон. От години там тече и кастинг за „ България търси гений “, даже беше планувано това шоу да се излъчва тази пролет, само че в последния миг се взе решение да го заменят с Dancing Stars Най-вероятно „ Фермата “ я чака същото бъдеще, а Иван и Андрей ще останат в ефира на bTV само с „ Бригада Нов дом “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР