bTV Новините ще имат трета двойка водещи на централната си

...
bTV Новините ще имат трета двойка водещи на централната си
Коментари Харесай

bTV Новините има нова двойка водещи


bTV Новините ще имат трета двойка водещи на централната си емисия вести в 19:00 часа. Лицето на утринните и обедни излъчвания на bTV Новините Виктория Готева и старши репортерът и водещ на вести Ивайло Везенков ще влязат в нова роля като двойка водещи в представянето на най-важното от деня и мненията на горещата тематика след спорта и прогнозата за времето.
"Нюзрумът на bTV постоянно е бил място за качествена публицистика, където има богат избор на лица, и ние се стараем да развиваме всеки човек. Виктория и Ивайло са измежду лицата на bTV Новините с богат опит в представянето на настоящи събития и познават чудесно динамичността на ефира онлайн.
В програмата на лятната скица на малкия екран, настоящите излъчвания ще продължат без спиране с извънредни тематики и посетители. A феновете ще наблюдават новините с още един ефирен тандем в лицето на потвърдени експерти ", споделя Антон Хекимян, който.

Готева и Везенков ще продължат да водят утринните и обедни излъчвания вести и се причисляват като двойка към одобрените водещи на bTV Новините – Виктория Петрова и Юксел Кадриев и Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Заедно с Мария Ванкова и Полина Гергушева, те ще показват всичко най-важно и настоящо в излъчванията на bTV Новините през целия ден – от 7:00 сутринта до 22:00 вечерта.
Кои са новите водещи?


Новите водещи са част от вълната от млади публицисти, които последователно навлязоха в ефира на bTV през последните години.

Виктория Готева е родена в Пазарджик, където приключва езиковата гимназия "Бертолт Брехт ". Любовта ѝ към литературата я насочва към Софийския университет "Св. Климент Охридски ", където приключва "Журналистика ". След това учи "Европейска интеграция и дипломация на Европейски Съюз ".

Работила е в онлайн и печатни медии, а през 2016 година става част от новинарския отдел на bTV като стажант. Година по-късно се причислява като кореспондент към екипа на утринния блок на малкия екран, а напролет на 2019 година, след кастинг, става водеща на утринните и обедни вести по bTV. Води новините в 7:00, 8:00, 9:00 и 12:00 часа, редувайки се с Денислав Борисов, а след това и с Ивайло Везенков. Била е водещ и на късната емисия в 23:30 часа.

Ивайло Везенков e измежду най-добре квалифицираните кореспонденти на bTV Новините и има стабилен опит в отразяването на политически, обществени и културни тематики. Журналистическата му кариера стартира в радио "Витоша ", където работи като новинар, а през 2007 година минава към малкия екран. Работил е и като редактор в Радио Свободна Европа и продуцент в телевизия BiT. Опитът, който натрупа в PRO.BG и TV7, го води до bTV през 2011 година

Завършил е българска лингвистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски " и публицистика в Аризонския държавен университет, където е стипендиант по програмата "Фулбрайт ". Специализирал е в американските малките екрани CNN и KPNX. Изготвя материали на политическа, обществена и просвета тема. Говори британски, френски и полски език.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР