bTV Новините предоставят още една възможност на зрителите да бъдат

...
bTV Новините предоставят още една възможност на зрителите да бъдат
Коментари Харесай

„Аз, репортерът“ на bTV Новините с ново приложение


bTV Новините дават още една опция на феновете да бъдат дейни участници в осведомителния поток. Добре познатата платформа за зрителски сигнали „ Аз, репортерът “ към този момент е под формата на настрана приложение, където потребителите могат да изпращат своите сигнали.

„ Аз, репортерът “ е първата в България телевизионна и онлайн графа за зрителски сигнали и материали, които да бъдат включени в новинарските излъчвания, излъчвания и цифрови планове. Само с няколко бързи стъпки потребителите могат да се записват в приложението и да изпратят записано авансово видео или непосредствено онлайн да създадат и изпратят видеозапис от мястото на събитието.

„ Аз, репортерът “ е платформа, където най-важната позиция е тази на феновете и интернет потребителите – там те могат да демонстрират настоящи събития, които ги предизвикат или въодушевяват. Най-интересните материали ще намират място в телевизионния ефир и цифровите планове на bTV и по този начин всеки може още по-ефективно да взе участие, да изпраща зрителски сигнали и да декларира гражданска позиция.

Новото приложение „ Аз, репортерът “ отразява тематиките и проблемите на потребителите, свързани с настоящите и горещи тематики на деня. Всички, които разполагат с него ще могат да получават известия, непосредствено от дежурните редактори в нюзрума и в случай че наоколо до тяхната локация има събитие, могат да станат част от репортерския екип на медията като изпратят видео материал посредством функционалността за запис в действително време.

Любителите на пътешествия, естествени забележителности, любопитни феномени и обекти също могат да се включват интензивно в платформата. Чрез приложението „ Аз, репортерът “ шерването на видео наличие е по-лесно и бързо от всеки път.

Приложението е гратис и е налично на уеб страницата на, както и в и.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР