bTV намери тайниците в Слънчев бряг“, в които африкански дилъри

...
bTV намери тайниците в Слънчев бряг“, в които африкански дилъри
Коментари Харесай

Зад дюна, на покрива на павилиони, в храсти: bTV откри тайниците на африканските дилъри в "Слънчев бряг"

bTV откри тайниците в „ Слънчев бряг “, в които африкански дилъри са криели дрогата си, преди да бъдат задържани. Полицията търси осмия участник в проведената незаконна група.

След нощно съвещание, траяло близо 5 часа, съдът остави за непрекъснато в ареста останалите седем.

Издрива се осмият участник в незаконната група

Групата е работила в най-оживената част на крайбрежната алея, с работно време - от свечеряване до рано заран. Тайниците с дрога са зареждали по обед - в жив плет пред неработещ хотел, в шубраци и на плажа.

" Това е едно от местата, което въпросната група употребява за укриване на наркотичните субстанции, готови и разфасовани на дози за продажба. Под формата на отпадък, с цел да не направи усещане ", разяснява Светослав Бицин, нач. група " Криминална “ към полицията в Несебър.

За всеки тип опиат - марихуана, екстази и кокаин е имало друго укритие, които постоянно са променяни.

На метри от крайбрежната алея, на път за плажа, зад дюна, е едно от местата, употребявано от групата за тайник, където са водили клиентите си.

20 метра по-надолу по алеята, част от опиата - екстази, са укривали на покрива на павилиони.

При ареста, чужденците са арестувани с 50 дози кокаин, скрити в чорап. Клиентите са главно чужденци, плащали за дрогата съгласно това какъв брой са пияни.

" Част от лицата, от членовете на проведената незаконна група, са осъществявали същия тип незаконна активност през зимния сезон в зимните курорти “, изясни Калоян Калоянов - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Няма данни в групата да има българи.

„ Това им е главната активност, те нямат други легални приходи, те нямат месторабота, трудови контракти, не се пробват да се занимават с нищо друго ", разяснява Мануел Манев - зам.-окръжен прокурор.

Задържаните чужденци могат да получат от 5 до 15 години затвор.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР