bTV Media Group придоби правата за излъчване на един от

...
bTV Media Group придоби правата за излъчване на един от
Коментари Харесай

Епизод 3 на боксовото зрелище Фюри - Уайлдър – пряко по RING и на btvnovinite.bg

bTV Media Group закупи правата за лъчение на един от най-престижните мачове в тежка категория на професионалния бокс – този сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър на 9 октомври в Съединени американски щати.

Залогът в срещата е пояса на Световния боксов съвет (WBC), който сега е владеене на британеца. Този дуел ще се състои в Лас Вегас и ще бъде предаван директно по спортната телевизия на bTV Media Group – RING, на платформата VOYO.BG, както и на уеб страницата btvnovinite.bg.

Прякото ни предаване на цялата боксова церемония ще стартира в 4:00 часа българско време през нощта в събота (09.10) против неделя (10.10), а кулминационната точка и същинската борба сред двама от най-големите боксьори в историята на тежка категория се чака да стартира към 6:00 часа българско в неделя рано сутринта.

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се изправят един против различен за трети път през последните три години. Първата им борба на 1 декември 2018 година приключи с невиждано тъждество, а победител с нокаут във втория конфликт на 22 февруари 2020 година стана Фюри. Тогава британецът лиши и купата международен първенец, версия WBC на своя противник. Мачът на 9 октомври в Лас Вегас е трети посред им. Той е самобитен реванш, който Фюри беше длъжен да даде на американеца.

Снимка: Reuters

Дионтей Уайлдър има единствено една-единствена загуба в цялата си професионална кариера от 44 мача. Тя му бе нанесена точно от Тайсън Фюри. Американецът има 41 победи с нокаут в тези 44 дуела на професионалния кръг и е считан за индивида с най-тежкия удар в тежка категория на новото хилядолетие.

Снимка: Getty Images

Тайсън Фюри е непобеден до момента в цялата си кариера. От 31 борби, има 30 победи и едно тъждество – това против Дионтей Уайлдър, само че до момента в никакъв случай не е губил среща. В кариерата си британецът има и 21 нокаута.

Битката сред Фюри и Уайлдър може да бъде окачествена и като борба на великаните в тежка категория, тъй като и двамата са с растеж от над два метра. Тайсън е висок 206 см, Дионтей е с растеж от 201 см.

Снимка: Instagram

Не пропускайте третия конфликт сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайдър директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта стартира н 4:00 ч. българско време на 10 октомври, а кулминационната точка се чака към 6:00 ч.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР