bTV Media Group представи днес най-новите си проекти в своето

...
bTV Media Group представи днес най-новите си проекти в своето
Коментари Харесай

Бизнес видео подкаст: Стартира най-новият проект в дигиталното портфолио на bTV Media Group


bTV Media Group показа през днешния ден най-новите си планове в своето цифрово портфолио.

Двете нови уеб страници с забавни видео подкастове бяха показани на особено събитие с клиентите и сътрудниците на bTV.

businessnovinite.bg е цифровото пространство, където комплицираният свят на стопанската система и финансите е пояснен по елементарен и понятен метод. Водещ на " Бизнес видео подкаст " е Спас Стамболски. Неговите посетители ще описват по какъв начин да управляваме сполучливо парите и бизнеса си.

„ Аз много дълго търсих точното определение за труда на екипите, които седят зад целия този план и други планове в цифрова среда. И това е бижутерство. Те шлифоват, полират, намират най-хубавите хрумвания и най-после излизат със страховит резултат и искра “, сподели Зоя Василева, управител цифрови продажби.


Спортната редакция на bTV е с чисто нов уебсайт - btvsport.bg. Флорина Иванова и Петър Бакърджиев пък застават зад микрофона на подкаста " За спорта без клишета ". Харизматичните публицисти ще провокират събеседниците си за нехарактерен диалог. Ексклузивната поредност " Жените на България " ни показва историите на дами, които ще ни вдъхновят. А скритият до момента, от публиката, свят на братя Пулеви е част обаче от цифровия свят на bTV.



“bTV влага освен в телевизионно наличие, само че и в цифрови платформи и в цифрови планове. Нашите консуматори и клиенти би трябвало да са сигурни, че получават артикул с най-високо качество и ужасно наличие “, съобщи Тонислав Попов, основен финансов и изпълнителен шеф в bTV.

bTV Media Group дава обещание още цифрови планове, с които да отговори на високите условия на аудиторията.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР