bTV Media Group получи информация, според която е възможно да

...
bTV Media Group получи информация, според която е възможно да
Коментари Харесай

Съобщение от bTV Media Group във връзка с регистрираните онлайн потребители

bTV Media Group получи информация, съгласно която е допустимо да е сбъднат нерегламентиран достъп до една от потребителските бази данни на медията. Макар да е допустимо това да не се отнася до всички, съществува риск част от персоналните данни на нашите регистрирани онлайн консуматори да са компрометирани вследствие на този случай. Данните, съхранени в засегнатата база данни, бяха: потребителско име и e-mail адрес, употребявани за регистрация на нашите сайтове; име; домакински адрес; възложен телефонен номер; данни за типа абонамент и способ на заплащане. Никакви пароли или идентификационна информация за осъществени заплащания, нито всевъзможни други персонални данни, не са били съхранявани.

Въпреки че не знаем данните на кои консуматори биха могли да бъдат компрометирани, като защитна мярка осведомяваме тези онлайн консуматори, които са ни дали по-голямата част от гореописаната информация.

bTV Media Group се отнася към този престъпен случай извънредно съществено и показва дълбокото си страдание за терзанието и неудобството, което той би могъл да провокира у онлайн потребителите. Медията е подхванала навреме всички нужни механически и информационни ограничения, с цел да минимизира или отстрани евентуални вреди за всички, които биха могли да бъдат наранени. Своевременно сме уведомили и способените органи, като им оказваме цялостно подпомагане.

За всички свои регистрирани онлайн консуматори bTV Media Group провежда информативен и съпорт център на [email protected].

Първостепенен приоритет на bTV Media Group в този случай е отбраната на ползите на потребителите, като всички старания на екипа, отдаден на случая, се поставят с тази цел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР