bTV Media Group обявява в пресъсобщение до медиите, че приема

...
bTV Media Group обявява в пресъсобщение до медиите, че приема
Коментари Харесай

Антон Хекимян напуска bTV

bTV Media Group афишира в пресъсобщение до медиите, че приема с неотложен резултат оставката на Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт ", в резултат на неговото решение да продължи в друга професионална посока.
 
Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през последните 17 години и регистрира напъните му за превръщането на Би Ти Ви в една от най-обективните и надеждни медии в България.
 
В междинния интервал, основният изпълнителен шеф на bTV Media Group – Ралф Бартолaйт, ще дава отговор за новинарското наличие, дружно с основния редактор на " bTV Новините " Веселина Петракиева, с основния редактор на " Актуални излъчвания " Искра Владимирова и с мениджъра уеб наличие и изпълнителен продуцент на редакция " Спорт " Владислава Лазарова, прецизират от медията.
 
По думите им като публицист във " Франкфуртер алгемайне цайтунг ", в Германия, сътрудник и началник на бюрото в Москва и Лайпциг на ДПА (Deutsche Presse Agentur), Бартолaйт има отличен предходен опит като политически редактор и задграничен сътрудник.
 
" Би Ти Ви постоянно е била извънреден шеф и като медия се стреми към професионализъм съгласно най-високите стандарти ", сподели Антон Хекимян. Редакционният ръб на CME ще продължи да следи всички новинарски действия на bTV, с цел да подсигурява интегритета и независимостта на " bTV Новините ".
 
Медията неотложно стартира развой по желание на заместител на Хекимян за поста шеф отдел " Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV, се споделя още в известието.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР