bTV Media Group е най-желаният работодател сред медиите в България

...
bTV Media Group е най-желаният работодател сред медиите в България
Коментари Харесай

За поредна година bTV Media Group е най-желаният работодател сред медиите

bTV Media Group е най-желаният шеф измежду медиите в България за втора поредна година и е на 19 място измежду всички компании. Това сочи класацията Employer of Choice на ToTheTop Agency, в която влизат 100-те най-предпочитани от чиновниците работодатели у нас.

„ 2020 беше най-нестабилната година в актуалната ни история, само че би трябвало да сме подготвени през 2021 година темпът на измененията да се форсира. Нашият отговор на рецесията стартира с възстановяване на шестте най-важни детайла на културата на работното място: споделената цел, водачество, благодарност, богатство, опция и триумф. Целенасочено променяме ситуацията към тези области и държим непрестанна връзка с хората си. Продължаваме да търсим верните организационни нововъведения, с цел да поддържаме устойчивите резултати на bTV Media Group като мечтан шеф. “ Това показа HR шефът на bTV Media Group Наташа Кумчева.

Employer of Choice е без значение изследване, което се организира един път годишно по комплициран логаритъм с одобрен модел, който изследва над 50 характерности на марката, информационни канали, различен избор на претендента и други, с цел да дефинира общ брой от точки и да подреди „ Топ 100 на най-желаните работодатели “.

Тази година в изследването „ Най-желан работодател” са акнетирани над 13 000 души от цяла България. Анкетата съдържа над 50 въпроса и е извършена онлайн в интервала март - април 2021 година

в екипа на bTV Media Group.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР