БТВ Евровизия се проведе и отново събра на една сцена представителите

...
БТВ
Евровизия се проведе и отново събра на една сцена представителите
Коментари Харесай

Виктория: 11-то място е доста голям успех, аз съм страшно горда

 БТВ " Евровизия " се организира и още веднъж събра на една сцена представителите на 39 страни. След изключителното си осъществяване в събота, Виктория Георгиева с лекост се класира на финала. Тя приключи на 11-о място, като победител тази година стана италианската рок тайфа " Манескин ".  

" Толкова неща научих за себе си там, никой не може да ти го даде това прекарване. Научих за себе си по какъв начин мога да се оправям в дадени обстановки, защото напрежението от време на време избива допълнително ", споделя Виктория в предаването " Преди обед ". 

" Аз трябваше да пея 14 пъти, тъй като през ден имаше подготовки, а на една подготовка повтаряш осъществяването по три пъти. Всеки път публиката реагираше по друг метод. На финала бяха много екзалтирани, страстта е невероятна ", сподели певицата.

" Всички хора от публиката минаваха през проби за COVID-19, с цел да ги пуснат в залата. Мен ме тестваха през 48 часа ", спомня си тя.

" Конкуренцията тази година беше огромна и бяхме доста разнообразни. 11-о място е значителен триумф, тъй като бяхме 39 страни. Не е малко ", заявява Виктория.

" Не мисля, че е допустимо да вкараш опиати в залата ", разяснява тя абсурда към спечелилите в " Евровизия ".

" Аз съм ужасно горда, тъй като нито за момент не направих нещо, за което да си кажа: Ех, можех още ", признава Виктория.

" За мен тя беше брилянтна и съумя да допре доста хора ", сподели сестрата на Виктория, която се включи посредством видеовръзка от Норвегия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР