БСП заявиха, че са готови да платят най-високата цена, ако

...
БСП заявиха, че са готови да платят най-високата цена, ако
Коментари Харесай

Ще събори ли Украйна правителството на Петков?

БСП обявиха, че са подготвени да платят най-високата цена, в случай че се даде оръжие за Украйна, което значи електорална цена. Възможно е вицепремиерът Корнелия Нинова да напусне обединението, само че Българска социалистическа партия да остане във властта. Това изясни политологът доцент Татяна Буруджиева пред bTV.

" Накрая ще дадем оръжие за Украйна, който поддържа Путин, е новият екстремист. Ще има късмет за мира, само че той минава през Украйна, през Зеленски. Ключът за мира от дълго време към този момент не е във Вашингтон и Берлин или Брюксел “, изясни общественият антрополог проф. Васил Гарнизов.

Политологът Анатолий Гълъбов пък разяснява, че казусът с оръжието е станал подобен, тъй като е липсвало оперативно решение при започване на войната в Украйна.

„ Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ изгубиха гласове на последните избори, само че са във властта и за двете обединения е значимо да останат в тази позиция, тъй че ще бъде открит някакъв комфортен вид на решение, само че това не взема решение огромния проблем. Ние сме на 150-ия ден на държавното управление и виждаме, че обединението вместо да стартира да сработва, затъва във все по-дълбока и дълбока загуба на възприятие за действителност “, сподели Гълъбов. Той пък дава 3 месеца още на ръководещото болшинство.

ТЕМА преди 39 минути 1183 преди 57 минути 514 преди 2 часа 882
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР