БСП засега се отказва от идеята за вот на недоверие

...
БСП засега се отказва от идеята за вот на недоверие
Коментари Харесай

Нинова ще вдига народа с подписка срещу Борисов, отказа се от вот на недоверие

Българска социалистическа партия към този момент се отхвърля от концепцията за избор на съмнение против кабинета поради корупция. Това стана ясно след съвещанието на Изпълнителното бюро на партията.

Точно посред предизборната акция за водач на Българска социалистическа партия с оцлидерът Корнелия Нинова избра да тръгне на турне из страната дружно с актива и депутатите, с цел да събира подписи за национален избор против Борисов. Пред публицисти Нинова изясни, че към този момент алените се отхвърлят от избор на съмнение в пленарната зала , тъй като това било чиста математика .
 
 Корнелия Нинова, Кристиян Вигенин и Георги Свиленски

" ИБ реши да предложи на пленума пускане на подписка във всеки град и обитаемо място за оставка на държавно управление. Народът е наш съдружник в борбата с паралелната страна, ще потърсим него. Искаме национален избор на съмнение, подсилен от хората ", пожела си Нинова. " Не сме си поставяли контролни бройки или цифри, желаеме да бъде оптимално подкрепена ", сподели за план-програмата за подписката соцлидерката. " Спасението в този миг е народът да се разсъни и да вземе ориста си в свои ръце ", разкри тя сюжета за всеобщ протест против властта. " Големият зложелател е страхът и апатията им към политическите процеси ", изясни крайната си цел Корнелия Нинова.

Тя не зове за оставката на земеделската министърка поотделно поради абсурда с европарите, тъй като настояването на Българска социалистическа партия е да си върви целият кабинет заедно . Все отново, не било изключено националният избор на съмнение да прерасне и в парламентарен избор на съмнение, позволи председателката на соцпартията.

ИБ на Българска социалистическа партия е разискало и писмото на обвинения Васил Божков , което било с копие до " Позитано " 20, ГЕРБ и Демократична България, с изключение на до прокуратурата , разкри соцлидерката. По този мотив социалистите ще желаят анкетна комисия в Народното събрание, пред която да се обяснят за изказвания на хазартния необут всички забъркани - от премиера до всеки министър, посочен от укрилия се в Дубай с 18 обвинявания предприемач .

" Истината би трябвало да излезе в парламентарната комисия, желаеме обстоятелствата и истината ", съобщи Корнелия Нинова . В коментар на анкетата на Божков за основаване на партия, соцлидерката съобщи, че няма отношение, тъй като всеки има право да прави, каквото изиска, в демократична страна. Попитана правилно ли е, че се е срещала с някогашната си съпартийка Мая Манолова, Нинова отхвърли . " Фалшива вест, не съм се виждала с Мая Манолова, от сутринта от 9.00 съм на Изпълнителното бюро. Фейк вест е това ", изрази изненада Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР