БСП заседава на пленум. Очаква се решение дали да бъдат

...
БСП заседава на пленум. Очаква се решение дали да бъдат
Коментари Харесай

БСП решава: Ще бъдат ли наказани общинските съветници в София

БСП заседава на пленум. Очаква се решение дали да бъдат осъдени столичните общински съветници от левицата, които гласоподаваха за ръководител на съвета.
Прочетете още
Ръководството на партията разгласи, че смъква политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни санкции. Иван Таков изясни, че не са създали нищо неправилно и заподозря, че може да има бойкот на евровота. " 700 съществени партийни организации, 24 районни и Градският съвет да стартират изначало избор на делегати и членове на управителни органи - безспорен безпорядък и обезглавяване ", съобщи той.

Гьоков: Бихме предложили свои претенденти за регулаторите, в случай че имаме подобаващи специалисти

Христо Проданов смята, че наказване би трябвало да има, тъй като другояче се дава сигнал, че макар взетите групови решения, всеки може да прави каквото си реши.

Съветниците от Българска социалистическа партия поддържаха кандидатурата на Цветомир Петров за ръководител на СОС, вместо да повдигнат и поддържат собствен претендент, както бе спуснато от партията. Причина за сваленото доверие от страна на управлението на партията бе, че подкрепилите новия ръководител на СОС към този момент " не съставляват партията ".

От " Позитано " 20 оповестиха, че изрично се разграничават от дейностите на общинските си съветници, които поддържаха тази кандидатура.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР