БСП започва подготовка за предсрочни парламентарни избори, обяви лидерът на

...
БСП започва подготовка за предсрочни парламентарни избори, обяви лидерът на
Коментари Харесай

Нинова: БСП започва подготовка за предсрочни парламентарни избори

БСП стартира подготовка за предварителни парламентарни избори, разгласи водачът на партията Корнелия Нинова. Според нея министър председателят Бойко Борисов не може да овладее обстановката в страната.
Социалистите са внесли искане в Народно събрание на следващия ден като първа точка в дневния ред да бъде изслушан вицепремиерът Валери Симеонов. Нинова подсети, че с Бойко Борисов са съществени политически съперници от години. Призна, че той е посочил, че е човек, който може да овладее обстановката и да се оправя с рецесии. Категорична е, че в този момент не е по този начин.

За първи път ми наподобява безпомощен и беззащитен като министър председател да реши казуса. Вчера го трансферира на Каракачанов, оня ден на Волен Сидеров, това не е нито лидерско, нито премиерско. Когато страната ти е в такава рецесия, когато обществото е по този начин настръхнало, зле наподобява да си безпомощен и да показваш това изтощение, че не можеш да се оправиш с тази обстановка. Българска социалистическа партия оттук насетне - стройна, бърза организация по подготовка за предварителни избори, сподели тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР