БСП започва да събира подписи за свикване на извънредно заседание

...
БСП започва да събира подписи за свикване на извънредно заседание
Коментари Харесай

БСП иска извънредно заседание на НС заради кризата с електронните системи

БСП стартира да събира подписи за привикване на изключително съвещание на Народното събрание идната седмица поради рецесията с електронните системи на страната. Червените имат 79 депутати, а за привикване на изключителното съвещание са нужни 48 подписа.


Левицата желае като първа точка в дневния ред на изключителното съвещание да влезе чуване на министър-председателя Бойко Борисов за ограниченията, които се подхващат и най-важното кой ще поеме политическата отговорност за срутва в електронните системи.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Това е невиждана рецесия в системите. Това, както знаете, визира хиляди хора, компании, капитал, акции, данни, благосъстоятелност, обвързване на компании и държавното управление е безусловно безсилно към този момент 7-и ден да се оправи с рецесията в Търговския указател.
Като втора точка на съвещанието от Българска социалистическа партия оферират разискване на опциите страната да заплати посредством обезпечителния си фонд при неплатежоспособност на застрахователните сдружения на всички наранени от банкрута на кипърската застрахователна компания " Олимпик " и да встъпи в правата им.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: И към този момент страната България да води делата с кипърското застрахователно сдружение, да влезе в делото по неплатежоспособност и като страна да търси назад тези пари. Защото 200 000 души да ги изпратиш и то добросъвестни платци, да ги изправиш сами, всеки поотделно да води тези каузи, е просто парадокс.
Нинова посочи, че е наясно с другите отзиви за опцията страната да го направи и точно по тази причина желаят чуване на финансовия министър по казуса. От Българска социалистическа партия показаха подготвеност за смяна в законодателството, което да подсигурява овъзмездяването на съвсем четвърт милион наранени.
 Възобновено е подаването на данни от Търговския указател към Възобновено е подаването на данни от Търговския указател към "Реджикс "
От през днешния ден е обновено подаването на данни от Търговския указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел към средата за междурегистров продан...
 ​Срещата на Бойко Борисов с Цецка Цачева е поради казуса с Търговския указател ​Срещата на Бойко Борисов с Цецка Цачева е поради казуса с Търговския указател
Премиерът Бойко Борисов е провел среща с правосъдния министър Цецка Цачева поради казуса с блокирането на Търговския указател, научи "По света и у н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР