БСП занимава прекалено дълго време обществото със себе си, но

...
БСП занимава прекалено дълго време обществото със себе си, но
Коментари Харесай

Станишев: БСП занимава прекалено дълго обществото със себе си

Българска социалистическа партия занимава прекомерно дълго време обществото със себе си, само че никой не го интересува това. Хората се интересуват дали ще им се усъвършенства животът. Това сподели пред бТВ президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) и претендент за евродепутат от листата на социалистите Сергей Станишев.

Преди седмица Българска социалистическа партия дефинитивно подреди листата си за евроизборите след кавги и разногласия. Първоначално тясното управление на партията изхвърли Станишев от листата, само че в следствие той беше включен в нея, откакто Националният съвет на партията преподреди подреждането.

Според Станишев това посочило, че Българска социалистическа партия е най-демократичната политическа мощ в България.

Той добави, че напълно съзнателно е споделил, че в случай че не е в листата на партията, това ще е подарък за ГЕРБ. " Казах това, тъй като бях наясно, че неналичието ми в листата щеше да е главната офанзива на ГЕРБ, които щяха да кажат, че не гледаме към Европа. Сега това не е тематика на акцията им ", сподели още президентът на ПЕС.

Станишев посочи, че като водач на опозицията в първия кабинет на Бойко Борисов е имало единствено една среща с него. По думите му това показвало, че води " ясна и безапелационна борба против ГЕРБ " и бил първият, който го прави.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР