БСП за България си поставя за цел да бъде първа

...
БСП за България си поставя за цел да бъде първа
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП ще гласува за коалиции след изборите

" Българска социалистическа партия за България " си слага за цел да бъде първа политическа мощ на парламентарните избори. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто внесе документи в ЦИК за регистрация на обединението " Българска социалистическа партия за България " за присъединяване в изборите за 45-то Народно заседание. Нинова разгласи, че ще предложи Българска социалистическа партия да реши с вътрешно допитване с кого да се коалира след изборите.

" Внесохме документите за регистрация, съпроводени от 10 хиляди подписа. Целта, която си слагаме, е да бъдем първа политическа мощ ", съобщи Нинова, съпроводена от водачите на листи на " Българска социалистическа партия за България ".

" Що се отнася до следизборни и управнически обединения - ще предложа на Националния съвет този въпрос да решим след изборите с вътрешно допитване ", уточни тя. Тези партии, които влязат в Народното събрание след изборите, ще бъдат препоръчани на нашите членове и каквото те решат, сподели Нинова.

" Политиката, която организирам откогато съм ръководител на партията, е битка със задкулисието и вътре в партията. Няма да допуснем лобистки, групови и частни ползи да изкривят волята на хората, които са ни овластили при сключването на управническа и следизборна коалиция ", съобщи Корнелия Нинова. " Въведохме директния избор, ще продължим с тази политика. Смятам, че хората, които ни овластяват, би трябвало да решат каква власт желаят ", добави тя.

Председателят на Българска социалистическа партия заяви, че до седмица ще стартират представянето на платформата си. Тя е направена с грижа за хората и целите ни са опазване на здравето, обучение, обществена политика, стопанска система, съобщи Нинова. Тя означи, че ограниченията, които са заложили там, са ориентирани към решение на един от най-важните проблеми за България - демографската злополука. Корнелия Нинова сподели, че акцията на Българска социалистическа партия ще бъде положителна и съответна, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР