„БСП за България“ ще настоява в следващата сряда да бъде

...
„БСП за България“ ще настоява в следващата сряда да бъде
Коментари Харесай

Румен Гечев: Ние сме на страната на българския интерес

„ Българска социалистическа партия за България “ ще упорства в идната сряда да бъде изслушан министърът на стопанската система в икономическа комисия “. Това съобщи зам.-председателят на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев след среща с представители на Инициативния комитет на заетите и работещите във военно-промишлен комплекс „ Емко “ от Трявна, Монтана и Белица. Той изясни, че тази намира се е състояла от почитание и угриженост за труда и работните места на хората.

„ Поемаме ангажимент да сложим въпросите по какъв начин ще бъдат непокътнати работните места, по какъв начин ще бъде обезпечено осъществяването на интернационалните контракти, които са подписани от сдружението. От министъра чакаме информация за всички дейности, които подхваща българското държавно управление “, сподели още Бойчев.

„ Става въпрос за 1300 души директно заети и няколко хиляди работни места на поддоставчици. Проблемът е задоволително сериозен, тъй като износът е в милиони “, пък добави националният представител проф. Румен Гечев. Според него би трябвало да се откри общо решение.

„ Не заставаме на едната или другата страна. Ние сме на страната на българския интерес “, безапелационен е той. Народният представител акцентира, че би трябвало да се съблюдават законите в страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР