БСП за България ще е под номер 1 в бюлетините

...
БСП за България ще е под номер 1 в бюлетините
Коментари Харесай

„БСП за България е под №1 в бюлетината за местния вот


" Българска социалистическа партия за България " ще е под номер 1 в бюлетините за изборите за общински съветници и кметове, това дефинира изтегленият в ЦИК чоп.
Припомняме, че регистрацията в ЦИК стартира на 4 септември. Регистрирани са 58 партии и 9 обединения. На 26 септември завърши и регистрацията на претендентите за кметове, кметове на региони и общински съветници.
 Вчера беше и крайният период за искане от партия или коалиция за изтриване на регистрацията ѝ за присъединяване в изборите пред ЦИК, която приема решение за изтриване на регистрацията. Партиите, обединенията, локалните обединения и инициативните комитети имаха опцията до 26 септември да вършат оферти за регистрация в ОИК на кандидатските си листи. До през вчерашния ден инициативните комитети имаха опцията да предадат на ОИК листата на лицата, които поддържат регистрацията на самостоятелен претендент на книжен и на механически притежател в систематичен електронен тип, дружно с другите документи за присъединяване в изборите.
 21 млн. хартиени бюлетини ще бъдат направени за изборите за кметове и общински съветници на 29 октомври.
 Общо 3606 типа бюлетини ще бъдат направени за идните локални избори. 265 типа ще са бюлетините за общински съветници и също толкоз за кметове на община, 35 типа ще са бюлетините за кмет на регион, а за кметове на кметства 3041.
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР