БСП за България се срещат с Продължаваме Промяната по темата

...
БСП за България се срещат с Продължаваме Промяната по темата
Коментари Харесай

БСП на среща с Продължаваме Промяната за бюджета

" Българска социалистическа партия за България " се срещат с " Продължаваме Промяната " по тематиката за бюджета за идната година.

От левицата ще обсъдят бъдещите разноски и доходи на страната и с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Ние считаме, че би трябвало да търсим най-малко единодушие за параметрите по бюджета за 23 та година.Дали ще има или няма кабинет, ще забележим. за нас е значимо да има бюджет. Особено като обществена партия държим на обществен бюджет за 2023 година. Служебният кабинет не внесе за 2023 година, внесе продължение на настоящия. Това значи заледяване на приходите при растящи цени, при растяща потребност от поддръжка на стопанската система и ние не бихме приели това ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Няма по какъв начин бюджет от предходната година да свърши работата на бюджет за идната година. Съгласни сме напълно с минималната работна заплата, че би трябвало да бъде нараснала на 50% от междинната работна заплата. Даже ние го виждаме на 860 лв.. За пенсиите, както бяхме почнали дружно тази политика, би трябвало да продължава. И тази полемика би трябвало да се случи в този момент. Няма смисъл да се чака раздаването на мандатите. Хората желаят решения ", добави Кирил Петков.

Вижте още в директното включване на Цветелина Катанска.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР