БСП за България регистрира листите с кандидати за народни представители

...
БСП за България регистрира листите с кандидати за народни представители
Коментари Харесай

Социалистите регистрираха листите си във всички избирателни райони

" Българска социалистическа партия за България " записва листите с претенденти за народни представители във всички 31 многомандатни изборни региона. Водачът на листата в Плевен проф. Румен Гечев съобщи, че ще работи под мотото " Мир, обществена правдивост и просперираща стопанска система ".
Основната цел, която си слагаме в идващото Народно заседание, е да продължим обществената политика на " Българска социалистическа партия за България ", като напъните ни ще бъдат ориентирани към младите, децата и работещите, разясни лидерът на листата в Добрич Мая Димитрова. По думите й главните задания за района са откриване на филиал на Медицинския университет и рехабилитация на водопроводната мрежа.
" В листата ни има известни пловдивчани - художникът Матей Матеев, патоанатомът доцент Илия Биволарски, ген. Йохан Петков, Григор Станков. Има адвокати, финансисти, както и най-младият претендент на Българска социалистическа партия в България - на 22 години. Сплотени и обединени отиваме на тези следващи избори за по-добри резултати за партията и за по-добро бъдеще на нашия град и на нашата страна ", съобщи лидерът на листата в Пловдив Иван Петков.
Българска социалистическа партия записва една от най-младите листи за народни представители в Шумен. " Тръгваме към изборите с упоритостта да променим страната към по-добро. За нас главен приоритет остава битката с неравенствата, надзор над растящата инфлация и увеличение на приходите. Готови сме с ограничения, като една от тях е таван на цените на съществени артикули. Ще създадем всичко допустимо след 2 април да има работещо държавно управление, което да подсигурява благополучие, взаимност, напредък и мир като най-важната полезност за всяко човешко създание ", съобщи лидерът на листата в Шумен Иван Иванов.
" Българска социалистическа партия има съответни ограничения за справяне с високата инфлация и растящите цени. За задачата обаче е значимо да има постоянно и работещо държавно управление ", безапелационен бе и лидерът на листата в Кюстендил Бойко Клечков.
" Регистрирахме уравновесена листа с специалисти във всички сфери. Младите хора в нея са повече от половината. Програмата ни е с национални цели за хората във всички области, обявихме се за мир, за по-високи приходи на пенсионери и работещи, за таван на цените. Българска социалистическа партия продължава да работи по локални и районни проблеми. Ние сме единствената партия, която постоянно е отстоявала оцеляването на " Марица Изток ", акцентира първият в листата на Българска социалистическа партия в Стара Загора Георги Гьоков.
" И в съпротива, и в ръководство доказахме, че главната ни грижа е решаването на проблемите на хората и това е най-важният ни ангажимент ", безапелационна бе лидерката на листата в Ловеч Ирена Анастасова
" Партиите би трябвало да постъпят оптимално отговорно и да се сформира работещ кабинет, който да изведе страната от рецесията. Държавата би трябвало да проработи на високи обороти с цел да се овладее хаосът във всички равнища на публичния живот ", прикани лидерът на листата в Русе Иван Иванов.
" Вярвам, че този път конфликтът ще бъде на хрумвания, на политики. Призовавам хората да гласоподават за стратегии с разсъдък ", съобщи лидерът на листата в Хасково Атанас Зафиров. Той акцентира, че Българска социалистическа партия ще акцентира на обществената тематика и на проблемите с неравенствата и бедността.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР