БСП за България регистрира листата с кандидати за народни представители

...
БСП за България регистрира листата с кандидати за народни представители
Коментари Харесай

БСП регистрира листите си в Плевен и Добрич

" Българска социалистическа партия за България ” записва листата с претенденти за народни представители в Плевен. Листата се състои от 12 души. Всички те са потвърдени в своята сфера като експерти, които милеят за страната и желаят да развиват идеите на Българска социалистическа партия в интерес на българските жители, оповестиха от пресцентъра на партията.

 

Водачът на листата в Плевен проф. Румен Гечев съобщи, че ще работи под мотото „ Мир, обществена правдивост и просперираща стопанска система ”.

БСП-Добрич също записва своята листа с претенденти за народни представители в 49-ото Народно заседание. В нея са включени 10 индивида, като всеки от тях е експерт в своята област.

 

„ Основната цел, която си слагаме в идващото Народно заседание, е да продължим обществената политика на „ Българска социалистическа партия за България “, като напъните ни ще бъдат ориентирани към младежите, децата и работещите “, това съобщи лидерът на листата Мая Димитрова.

 

Тя показа и главните задания за район Добрич - продължение на започнатотo, а точно откриване на филиал на Медицинския университет в град Добрич и рехабилитация на водопроводната мрежа, защото в региона има голям проблем с водоподаването.

 

„ Основната ни цел е по-добър резултат от предходните парламентарни избори, като залагаме на персонални срещи с хората “, добави Мая Димитрова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР