БСП за България“ откри предизборната си кампанията за града под

...
БСП за България“ откри предизборната си кампанията за града под
Коментари Харесай

БСП за България“ откри предизборната си кампанията под мотото „Повече за Пловдив!

„ Българска социалистическа партия за България “ откри предизборната си акцията за града под тепетата с мотото „ Повече за Пловдив! “. Събитието се състоя в понеделник, 2 октомври, в емблематичната зала " Съединение " на Регионалния исторически музей. На него участваха жители, членове и симпатизанти на партията. 
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпрати приветствен адрес до претендентите, който прочете заместник-председателят на партията Атанас Зафиров.
„ Моделът „ ГЕРБ “ би трябвало да бъде отстранен. Политическите еднодневки се провалиха с тази задача. Днес тя отново се пада на нас. Кандидатите на Българска социалистическа партия са тази смяна, която всички жадуваме и през днешния ден имаме опция да я изпълним “, написа Нинова. Тя дефинира претендента на Българска социалистическа партия за кмет на Пловдив – арх. Костадин Палазов, като потвърден експерт, честен и логичен човек – притежател на другата политика за Пловдив. По думите ѝ той въплъщава това, което отличава Българска социалистическа партия от другите.
„ Ние градим. Ние вършим политика за хората. Ние мислим по какъв начин да живеят младите фамилии, възрастните хора, по какъв начин всеки един човек да получи късмет за развиване “, посочи ръководителят на Българска социалистическа партия.
Арх. Палазов показа претендентите за кметове на шестте региона: Минка Сърнешка - за „ Централен “, проф. Христо Бозуков – за „ Южен “, адв. Наум Китанов – за „ Западен “, Димитър Джевизов – за „ Източен “, Анелия Кирова – за „ Тракия “ и младия правист Мартин Стойчев – за „ Северен “.
Водачът на листата инж. Калин Милчев показа всички 45 претенденти за общински съветници. Сред тях са специалисти по бюджет и финанси, стопанска система, вложения, градоустройство, инженери, проектанти, европейски планове, локална политика и други.
Арх. Палазов съобщи, че екипът му ще работи за промяна на модела „ ГЕРБ “ и подчертава върху най-важните цели в програмата на Българска социалистическа партия за ръководство на града: нови общински детски градини, решение на транспортния проблем, ред в публичните поръчки и прецизно обмисляне на ремонтите.
„ За сполучлива акция са нужни три съществени фактора. Първият – положителни претенденти. Ето ги пред вас. На второ място, това е положителната стратегия – имаме я. И третото е мъничко шанс. Този път ориста ни го сервира с №1 в бюлетината. Нашите претенденти са носители на по този начин жадуваната смяна. Аз съм сигурен, че пловдивчани виждат пътят, по който върви Българска социалистическа партия и го правят оценка “, разяснява Атанас Зафиров.
Председателят на Градския съвет Иван Петков се върна обратно във времето, когато преди 8 години бе претендент за общински консултант и влезе в историята на локалния парламент като най-младия в него.
„ Днес съм горделив, че на тези избори в Пловдив Българска социалистическа партия застава пред хората с чисто лице и без олигархически зависимости “, сподели депутатът от 16 МИР и градски водач на социалистите.
Вярвам, че на 29 октомври ще бъдем спечелилите и ще покажем кой е номер 1, съобщи претендентът за кмет арх. Костадин Палазов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР