БСП все повече прилича на Възраждане, заяви Ивайло Мирчев от

...
БСП все повече прилича на Възраждане, заяви Ивайло Мирчев от
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Хартиената коалиция става коалиция Магнитски

" Българска социалистическа партия от ден на ден наподобява на " Възраждане ", съобщи Ивайло Мирчев от " Демократична България " (ДБ) пред bTV.

" От общо 9 глобени по закона " Магнитски " в целия Европейски Съюз, 8 са от България. Това е явен сигнал и пояснение за това за какво у нас няма доверие към институциите. Вторият " Магнитски " е и удар и по съветското нуклеарно лоби ", счита Мирчев.

" Присъствието на Владислав Горанов от ГЕРБ в " Магнитски " 2 е поради предоставяне на подкупи на хора, от които зависи приемането на по-благоприятни за тях закони. Горанов е играл ролята на нощното шкафче на Борисов ", сподели иронично членът на Демократична България.

" Все още не е обсъждано във формата на Демократична България и в съдружния формат дали да се работи за импийчмънт на президента. Президентът с ходовете си разчита на персоналните си убеждения, в сравнение с да следва националния интерес ", добави Мирчев.

48-ият парламент направи няколко хубави неща, само че с връщането на хартиената бюлетина ни следва огромна битка - да следим за честността на вота. Защото хартиената коалиция става коалиция " Магнитски ", сподели още Мирчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР