БСП все още не номинира никого за кметските избори в

...
БСП все още не номинира никого за кметските избори в
Коментари Харесай

Калоян Паргов за изборите в София: БСП не номинира никого, а обсъжда имена

БСП към момента не номинира никого за кметските избори в София следващата година, а единствено разисква имена. Така водачът на софийската организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов разяснява слуховете, че Мая Манолова е едно от обсъжданите имена. Той удостовери, че такова разискване има, като добави, че измежду останалите спрягани претенденти са Георги Свиленски, Петър Корумбашев, Жельо Бойчев и самият той в качеството си на водач на софийската организация на партията.

Калоян Паргов съобщи, че има подозрения за верността на данните на Софийската община за качеството на въздуха, тъй като се разминават с данните, посочвани от Неправителствени организации организациите. Той означи, че все пак, всички данни демонстрират повишаване на стойностите на замърсителите на въздуха.

Над 50 000 семейства се отопляват с твърдо гориво, като се горят и доста отпадъчни материали, съобщи Паргов и прикани да се направи всеобща акция да се закупи съоръжение за филтриране на въздуха от семействата. Приходите от налога за старите коли би трябвало да се изразходват целево, добави той.

Калоян Паргов повтори предлагането си да се прави постоянно разчистване на софийските улици и булеварди.
 Пет пъти над допустимите правила за замърсяване с фини прахови частици в София Пет пъти над допустимите правила за замърсяване с фини прахови частици в София
Пет пъти над допустимите правила за замърсяване с фини прахови частици бяха измерени през днешния ден по обяд в София. Кметът Йорданка Фандъкова прикани през днешния ден столич...

Исканията на таксиметровите водачи за повишение на цените за транспорт би трябвало да са консенсусни, като се регистрира и мнението на най-големите компании за таксиметрови услуги. След това предлагането би трябвало да се адресира до Столичната община.
Калоян Паргов, водач на софийската организация на Българска социалистическа партия: Такъв най-малко би трябвало да има, тъй като това го изисква законът.
Таксиметровата услуга би трябвало да има най-малък стандарт, тъй като за мнозина това е спомагателна претовареност, добави той.
 Нинова: Вярвам в успеха на Българска социалистическа партия при предварителни избори Нинова: Вярвам в успеха на Българска социалистическа партия при предварителни избори
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова още веднъж съобщи, че са нужни предварителни парламентарни избори и изрази убеденост, че Българска социалистическа партия може да ги завоюва. На конфер...

Българска социалистическа партия не е номинирала никого за претендент за столичен кмет, сега текат разисквания, съобщи Калоян Паргов. Сред възможните претенденти, наред с омбудсмана Мая Манолова, той уточни Георги Свиленски, Петър Корумбашев, Жельо Бойчев и самия себе си.

Разговорът за подреждането на листата за евродепутати е още веднъж вътрешен в партията, добави Паргов. Сегашният и предстоящ президент на ПЕС Сергей Станишев ще участва в листата, само че мястото му зависи от разискванията, добави той.

Българска социалистическа партия се бори за една друга Европа, само че няма по какъв начин да се разделяме от нея, приключи Паргов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР