БСП внесе вота на недоверие на тема Корупция. Това е

...
БСП внесе вота на недоверие на тема Корупция. Това е
Коментари Харесай

С 5-тия вот на недоверие БСП показва пипалата на паралелната държава

Българска социалистическа партия внесе вота на съмнение на тематика Корупция. Това е петият избор на съмнение против държавното управление на Бойко Борисов . Пред медиите водачът на алените Корнелия Нинова напомни, че и първият избор е бил по същата тематика. Различното в този избор е, че левите не просто ще дадат десетките образци за корупцията на властта, а ще показват механизма и пипалата, през които е основана паралелната страна.

Тази мрежа е симбиоза от няколко неща, уточни водачът на Българска социалистическа партия. В законите се залагали корупционни ползи, по думите на аления водач . Тя е уверена, че институциите се употребяват за реализацията на тези ползи. Назначават се хора, които да извършват тези ползи. Друг детайл на корупцията е безнаказаността, съгласно нея.

Искаме да разградим този модел на олигархично-мафиотско ръководство, закани се Нинова. Досегашният проблем в борбата с корупцията е бил страхът на хората, счита Корнелия Нинова, а през днешния ден хората са се освободили от страха и са по улиците.

Днес внесохме националният избор на съмнение, похвали се водачът на Българска социалистическа партия. От тук нататък всеки трябвало да се дефинира на коя страна е.

Протестите са обективни, безапелационни са левите, а опитите да бъдат дискредитирани би трябвало да престанат .

Нинова прикани членовете и симпатизантите на столетницата да се включат в митингите. Бойко Борисов оферирал и опозиционни партии за общ проект за стабилизация на страната. Така Българска социалистическа партия пояснява утринния коментар на Борисов за проекта за непоклатимост, който ще бъде начертан на следващия ден.

Българска социалистическа партия няма да взе участие в подобен проект. Няма да вършим сговор с мафиотско-олигархичния модел на ръководство, отсече Нинова . Тази оферта била на един уплашен човек. Изходът бил оставка и умни, и способени хора да вземат властта, съгласно нея. Единственото, за което можело да се спогодят с премиера, е за оставката на кабинета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР