БСП внесе документите в Съвета за електронни медии - СЕМ

...
БСП внесе документите в Съвета за електронни медии - СЕМ
Коментари Харесай

БСП внесе в СЕМ документи за своята Българска свободна телевизия

Българска социалистическа партия внесе документите в Съвета за електронни медии - Съвет за електронни медии за своята " Българска свободна телевизия " - БСТВ.

Корнелия Нинова изясни, че са избрали това име, тъй като имат вяра, че в нея ще бъде изразявано свободно мнението на хората , без боязън, а истината и обстоятелствата да се показват такива, каквито са, без цензура "

Тя съобщи, че с откриването на медията, левицата желае да помогне на България- от 111-то място да се придвижи напред . " Искаме до декември, тази година, малкия екран да започва, само че това зависи от Съвет за електронни медии. Засега ще се популяризира по спътник и кабелната мрежа, ще има главно вести и публицистични излъчвания. Имаме и доста подадени кандидатури за работа ", добави соцлидерът.

" Девизът на нашата телевизия ще бъде " Бъди свободен ". Телевизията ще бъде социална. Имаме желанието да бъде забавна и ще заложим на информацията и публицистиката ", изясни Любомир Коларов, шеф на Българска свободна медия.

Той добави, че обществото се нуждае, на първо място, от точна, ясна и тествана информация , която да разкрие истината за обстановката у нас и в чужбина.

 Българска социалистическа партия финансира своя телевизия
Българска социалистическа партия финансира своя телевизия

От левицата дават повече пари и на локалните структури

Българска социалистическа партия са внесли и документи за логото и името на новата медия в Патентно ведомство:

 Снимка 380551
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР