БСП внася в деловодството на Народното събрание мотивите за вот

...
БСП внася в деловодството на Народното събрание мотивите за вот
Коментари Харесай

БСП внася втория вот на недоверие, Марешки иска оставката на агент Шиши, ДПС подкрепя червените

БСП внася в деловодството на Народното събрание претекстовете за избор на съмнение към кабинета "Борисов “ 3 на тематика "Сигурност “. Това е вторият избор на съмнение към държавното управление, като първият на тематика "Корупция “ през януари не мина.

Опозицията желае оставката на кабинета "Борисов 3 " поради съответни аргументи - бягството на двамата рецидивисти от Централния софийски затвор, битовата престъпност в Угърчин, страха на хората от нарушители в Ботевград, както и авиокатастрофата с военния хеликоптер в Пловдив.

Очаква се и при този избор да се случи същото като с първия. Управляващите считат, че обединението им е постоянна и не чакат изненади да има друго гласоподаване от предния път.

От Политическа партия "Воля " на Веселин Марешки към този момент заявиха, че няма да поддържат вота на съмнение, само че не престават да желаят оставката на военния министър Красимир Каракачанов.

Единствено от Движение за права и свободи заявиха, че ще поддържат вота на съмнение.

Според седмичната проектопрограма за работа на Народното събрание следва гласуването на проекторешение за предварителното премахване на проф. Камен Плочев като шеф на НЗОК.

В дневния ред е заложено още народните представители да продължат работа и по второто четене на Закона за водите и на Закона за Министерство на вътрешните работи. Програмата следва да бъде гласувана от депутатите в зала. Точките, заложени в нея бяха част от дневния ред на депутатите в петък, когато съвещанието бе прекъснато заради спор и противоречие с него
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР