БСП внася своя законодателна програма в 49-ото НС заради пропуснати

...
БСП внася своя законодателна програма в 49-ото НС заради пропуснати
Коментари Харесай

БСП внася своя законодателна програма в парламента

БСП внася своя законодателна стратегия в 49-ото Народно събрание поради пропуснати ежедневни тематики в програмата, препоръчана от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

" Внасяме законопроект минималната работна заплата да бъде 50% от междинната заплата от 1 юли 2023 година Внасяме няколко ремонти в Наказателно-процесуалния кодекс, предвиждащи наказване за шофиране след приложимост на опиати от 15 години до пожизнен затвор, както и завишаването на наказванията за трафик на мигранти от 10 до 20 години затвор, както и конфискация на имущество ", уточни Нинова. 

Българска социалистическа партия внасят и закона за битка с домашното принуждение във типа, в който беше в 48-я парламент, като в него е заложено построяването на регионални и спешни центрове за отбрана от домашно принуждение. " Изчистили сме този закон от всички текстове, които са свързани с децата, джендър идеология при тях, образованието в тази посока ", разясни Нинова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР