БСП внася промени в Изборния кодекс за изчистване на списъците

...
БСП внася промени в Изборния кодекс за изчистване на списъците
Коментари Харесай

БСП внася промени в Изборния кодекс за изчистване на списъците от мъртви души

БСП внася промени в Изборния кодекс за изчистване на описите от "мъртви души " посредством дейна регистрация и видеонаблюдение на броенето на бюлетините и съставянето на протоколите. Това заяви ръководителят на партията Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за на първата среща с извънпарламентарни партии и неправителствени организации за общи дейности за гарантиране на почтени и свободни избори.

"Вече е реалност това наше предложение като смяна в Изборния кодекс. Разписали сме го по този начин - предаване онлайн на броенето на бюлетините и съставянето на протоколите и в това време правене на запис, който може да служи в съда като доказателство, в случай че има подозрения или сигнали за злоупотреби в изборния ден ", уточни тя пред публицисти.

Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за сподели, че за следващ път внасят оферти за дейна регистрация и видеонаблюдение, само че този път такива претенции са припознати и от извънпарламентарни партии и цивилен сдружения, които бяха на митингите и желаят почтени избори. Тя още веднъж разяснява, че гласоподаване по пощата е допустимо едвам след приемане на дейна регистрация, каквато към този момент от Българска социалистическа партия са предложили в Народното събрание. Ако бъде признато нашето предложение, то тогава би трябвало да се пристъпи и към втората крачка, добави тя.

Нинова заяви, че към този момент 20 партии и 10 неправителствени организации ще вземат участие в диалозите за почтени избори, само че евентуално срещите ще станат повече. "В днешната среща и идващите срещи не става въпрос нито за предизборни, нито за следизборни обединения, а за обединяване за почтени избори и гаранции и успокоение на хората свободно да показват волята си ", разяснява тя. От Българска социалистическа партия оферират общи дейности за покриване на всички секции с членове, наблюдаващи и покровители и за редом броене на резултатите.

Лидерът на Българска социалистическа партия осведоми, че първата среща през днешния ден е с 12 извънпарламентарни партии и цивилен сдружения и изрази убеденост, че ще реализиран единодушие по препоръчаната от Българска социалистическа партия декларация за почтени и свободни избори. Сред участниците в днешната среща са АБВ, ГИСДИ, "Съюз на пенсионерите 2004 " и съдружни сътрудници на Българска социалистическа партия.

Подаваме ръка на всеки, който желае да подсигуряваме тези почтени избори, съобщи Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за. Попитана за какво Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в се е разграничил от тези диалози, тя разяснява, че всеки има право на избор и той е направил своя. По думите й, негово право е да се самоопределя къде застава.

Относно възможни диалози с и отровното трио и с Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Нинова сподели, че още не са отправили съответните и писмени предложения, тъй като желаят да минат първо уговорените срещи през днешния ден и на следващия ден с партии и цивилен сдружения, с които Българска социалистическа партия работи от години. Нека да минат тези срещи и ще поканим всеки и който желае, да заповяда, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР